waar komt jouw papier vandaan?

Lees hier alles over Veezel© en maak ook een bewuste keuze voor jouw organisatie!


Veezel© is...

Lokaal geproduceerd
Lokaal geproduceerd

Door slimme oplossingen van eigen bodem kan Veezel© volledig binnen Nederland verwerkt worden tot een duurzaam eindproduct.

Circulair product
Een circulair product

Het proces van reststroom tot eindproduct is een gesloten keten en is een resultaat van een nauwe samenwerking tussen lokale partijen.

Duurzame keuze
Een duurzame keuze

Veezel© is voornamelijk gemaakt van gerecyclede materialen, vermindert de CO2 uitstoot en is ook na gebruik weer volledig te recyclen.

bermgras

Maak een statement met Veezel©

Veezel© is een uitstekend alternatief voor jouw huidige papier en karton. Zowel het huisstijl drukwerk als speciaal geproduceerde materialen zoals magazines en posters.

Veezel© is een Nederlands product, gemaakt van voornamelijk gerecycled papier met bermgras dat tot voor kort gezien werd als afval.

Ditzelfde bermgras dient nu als grondstof voor Veezel© en reduceert hiermee de uitstoot van CO2, doordat de CO2 opgeslagen blijft in het bermgras. Veezel© is een circulair product door de unieke lokale ketensamenwerking.

Het papier heeft bovendien een prachtige karakteristieke uitstraling door de zichtbare vezels en de ongepolijste natuurlijke tint. Een zichtbare uiting van duurzaamheid. Een unieke mogelijkheid om je te onderscheiden.

 

Veezel© is het resultaat van succesvol samenwerken

Door de gedeelde visie en intensieve samenwerking tussen Herrejan Veenema van Drukkerij Holland en Remko Roest van Decaprint is Veezel© een tastbaar product geworden. De vurige wens om zich te richten op verantwoord ondernemen met respect voor milieu en maatschappij hebben dit innovatieve product tot leven gebracht. Door een gedegen plan en doelgerichte aanpak hebben zij ervoor gezorgd dat het papier en karton kan worden ingezet bij bedrijven.

De grafische bedrijven van Remko en Herrejan hebben ieder hun eigen expertise, waardoor er veel diverse producten op Veezel© worden gemaakt. Door samenwerking aan te gaan met ketenpartners blijven ze innoveren om de markt te bedienen met duurzame producten op basis van reststromen.

partnerschap

Deze organisaties gaan voor ‘groen’ papier

Veezel© inzetten voor jouw bedrijf?

Druk een lokaal en duurzaam stempel op je print- en drukwerk.

Brochures
Brochures
Plantcover
Plantcover
Visitekaartjes
Visitekaartjes & verpakkingen
Garenloos gebonden
Boeken
Enveloppen
Enveloppen

Een greep uit onze Veezel©rijke producten

Vers nieuws

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg spreker bij lancering van nieuw duurzaam circulair papiersoort ‘Veezel’

Op 12 september was Reinier van den Berg keynote spreker bij de lancering van de nieuwe duurzame en circulaire papiersoort “Veezel” van Drukkerij Holland en Decaprint. Op het event in Archeon (Alphen aan den Rijn) zijn er naast Reinier de volgende sprekers:

Lees verder →

© 2024 Veezel© - alle rechten voorbehouden